Putnik – Mayer Yvette


Gazdiképző előadás Nagykőrösön
2018. június 6-án, szerdán 17 órakor Gazdiképző címmel Putnik – Mayer Yvette írónő tart előadást a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Szabó Károly városi Könyvtárban. A programról és a Gazdiképző című könyvről beszélgetett az írónővel Juhász Nándor a kulturális központ igazgató helyettese.
Miről szól a Gazdiképző könyv? Milyen Eb – adta megoldásokat ajánl az olvasóknak?
Az életről. A kutyás életről. Nem trükköket szeretnék az olvasóimnak tanítani, hanem azt hogyan lehet harmonikus párkapcsolatunk kedvencünkkel, azaz mit csináljunk, hogy ne tépje ki a vállunkat, ha pórázzal sétálunk, ha azt mondjuk neki, hogy gyere vissza, akkor első szóra visszasiessen… A mindennapi élethez adok gyakorlati tanácsokat, amelyeket a könyvbemutatók során a jelenlévők ki is próbálhatnak akár az én kutyámon akár a saját kutyáikon. Olyan eb-adta megoldásokat nyújtok, amelyek ésszerűek egyszerűek és könnyen kivitelezhetőek valamint, a kutya számára is érthetőek.
Mire számíthatnak, akik ellátogatnak a nagykőrösi könyvbemutatóra?
Azt ígérem, hogy jókat nevetnek majd, akár saját magukon is. Sokszor az a reakció a könyvbemutatóim során hogy „úristen én erre miért nem gondoltam eddig” ha megértjük kedvencünk mit miért csinál sokkal egyszerűbb nekünk is. Az emberek magukból indulnak ki és úgy próbálják megnevelni kedvencüket. Amire számíthatnak majd a jelenlevők, hogy újra fogják gondolni kapcsolatukat négylábú társukkal. Sok szeretettel várok mindenkit június 6-án a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Szabó Károly Városi Könyvtárba.