Közlemény

 
Tisztelt Vendégeink!

 
A Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény a koronavírus által okozott megbetegedések megelőzése, a kockázati tényezők és helyzetek számának csökkentése érdekében a következő intézkedéseket vezeti be:
 
  •  A kulturális központ jegypénztáránál, a Rácz József Galériában, a Szabó Károly Városi Könyvtár felnőtt részlegében és a gyermekkönyvtár részlegnél a kísérő szülőknek, az Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjteményben a szájmaszk használata kötelező! 
  • Az összes tagintézmény rendezvényeire a beléptetéskor érintésmentes hőmérővel ellenőrizzük a vendégek testhőmérsékletét. 
  • A Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tagintézményeiben több helyre kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, kérjük vendégeinket, hogy ezeket használják! 
  • Tisztelettel kérjük vendégeinket, hogy csak egészségesen látogassák a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ bármely tagintézményét. 
  • Intézményeinkben kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát és fokozottan figyelünk a takarítás gyakoriságára, a mosdók, kilincsek, pultok fertőtlenítésére. 

A szabályok betartása közös érdekünk! Sok szeretettel várjuk a látogatóinkat, nézőinket!
 
 
                                                                                                                                                                    Juhász Nándor
                                                                                                                                                                         igazgató